Efecte Colaterale. George Anghelescu

EFECTE COLATERALE

Marți 27 Octombrie a avut loc vernisajul expoziției EFECTE COLATERALE, compusă din lucrări realizate de artistul George Anghelescu, la Cărturești Carusel. Curatorul expoziției este Silviu Pădurariu, Unrest/Bucharest.

Demersul lui George Anghelescu din ultimii 5 ani punctează un conținut conectat la fondul social, cultural și istoric, reflectând asupra temelor globale acute, căutând o formă proprie de administrare a șocului realității.

Între 27 Octombrie și 22 Noiembrie expoziția din Carusel este deschisă, astfel vă recomandăm să vizitați clădirea-monument de pe strada Lipscani (numărul 55).

Extras din textul de prezentare:

De la un anumit nivel, tragedia devine statistică. Sufletul nu mai este de folos pentru a îngloba mecanicile și politicile unei lumi post-apocaliptice.

Artistul George Anghelescu în seara vernisajului.

Detaliu colaj, cărbune pe hârtie; reflexia fotografului este intenționată. Mai multe fotografii se găsesc într-un album de pe flickr-ul feeder, dar acesta nu cuprinde întreaga suită de lucrări expuse. O ultimă informație: expoziția este organizată de Aiurart și H’art Gallery.

Leave a reply (we review all comments)